Webshop via Mijnwebwinkel, wat zijn de voordelen?

Mijnwebwinkel is een van de bekendere webshopsoftware. Waar Mijnwebwinkel voornamelijk bekend om is, is het feit dat het een erg eenvoudige software is waar je vrijwel geen kennis voor nodig hebt. Dat klinkt natuurlijk best aantrekkelijk voor een beginner. In dit blog gaan we kijken naar de voordelen van Mijnwebwinkel.

Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is een eenvoudige software voor webshops. Het fijne aan dit platform is dat je geen technische kennis of ervaring nodig hebt. De achterkant van de website is volledig geautomatiseerd waardoor jij er niet veel meer aan hoeft te doen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de lay-out invullen naar jouw smaak en stijl. Je kunt kiezen voor een gratis- of een betaald account.

Een betaald account kost 24 euro per maand, maar is eigenlijk wel noodzakelijk. Als je geen betaald account neemt krijg je namelijk een ‘’jouwebwinkel.mijnwebwinkel.nl’’ domein en dat komt heel slordig en amateuristisch over.  Als je een betaald account hebt, heb je dit probleem niet. Verder kan je in een gratis account maar 25 artikelen zetten en in een betaald account kun je een onbeperkt aantal artikelen zetten. Ook wordt je webshop geoptimaliseerd voor Google wanneer je een betaald account hebt.

Voor- en nadelen

Kort samengevat is Mijnwebwinkel gemaakt voor mensen zonder technische kennis, hierdoor kun je heel makkelijk een webshop beginnen. Ook is je webshop SEO proof.  Je kunt je webshop meertalig maken en alle betaalmethodes toevoegen. Ook kun je je webshop toevoegen aan een boekhoudpakket en kun je eenvoudig je voorraad, facturen en pakbonnen beheren. Een ander voordeel dat Mijnwebwinkel heeft is dat je nieuwsbrieven kunt sturen. Hierdoor blijven jouw klanten altijd op de hoogte.

Een Nadeel aan Mijnwebwinkel is eigenlijk vooral dat het redelijk gelimiteerd is. De lay-out heeft altijd dezelfde basis waardoor het kan zijn dat kenners herkennen dat jouw webshop gemaakt wordt via Mijnwebwinkel. Voor beginners is het ideaal, maar voor iemand met wat meer kennis heb je via Mijnwebwinkel te weinig opties.

 

Wij hebben voor jou 10% korting op een jaar abonnement met code: HSIEW10 Klik hier voor meer informatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *