Vertrouwen winnen bij je bezoeker is mega belangrijk. We leven in een tijdperk dat helaas de consument ook wel eens opgelicht wordt en zich steeds bewuster wordt van de gevaren online. In dit blog bericht vertellen wij waarom je moet kiezen voor een keurmerk en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat zijn de voordelen van een keurmerk?

Een webwinkel keurmerk heeft een aantal voordelen. Voordat je goedgekeurd wordt voor het keurmerk, moet je als webshop aan een aantal eisen voldoen. Dit kan misschien even wat extra werk zijn aan het begin, maar wanneer je dit allemaal op orde hebt weet je zeker dat jouw webshop voldoet aan de wetgeving.

Wanneer je als webshop een keurmerk op je webshop hebt staan, heb je als webwinkel meteen een streepje voor bij de consument. Een keurmerk geeft namelijk extra vertrouwen en zorgt er voor dat de consument sneller een aankoop zal doen.

Waarom kiezen voor een webshop keurmerk?

Eigenlijk zijn de redenen waarom je zou moeten kiezen voor een keurmerk voor je webwinkel hierboven al benoemd, maar een van de grootste redenen is nog altijd dat je met een keurmerk laat zien dat jij je webshop serieus neemt. Je wilt je klant een bepaalde standaard geven en door dit keurmerk geef je dit signaal dan ook af naar je klant.

Zorg voor nog meer vertrouwen op je webshop.

Een manier om mensen meer vertrouwen te geven en sneller een aankoop te doen, is door op je webwinkel recensies aan te bieden. Doordat de consument kan lezen dat eerdere klanten tevreden waren met hun aankoop, zullen zij daardoor sneller een aankoop doen.

Conclusie

Een webwinkel keurmerk zorgt voor meer vertrouwen bij de consument. Door dit te combineren met reviews, geef je aan dat je een betrouwbaar verkooppunt bent en zal de conversie op je webshop stijgen.

Wil je ook een betaalbaar keurmerk op je webshop en dit combineren met recensies. Bij Webwinkelkeur, heb je al een keurmerk en recensies op je webshop vanaf €8,95 per maand. Klik hier voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *