Heb jij altijd al gedroomd om een eigen webshop te beginnen? Dankzij het coronavirus zijn de hoeveelheid online aankopen flink gestegen. Twijfelde jij nog? Dan biedt deze ontwikkeling kansen voor jouw toekomstige webshop. Je kunt ook een webshop beginnen wanneer jij al een fysieke winkel hebt, dit biedt ondersteuning en geeft de klant een extra mogelijkheid om jouw producten aan te schaffen.

Een eigen webshop starten

Veel mensen zijn nog in loondienst terwijl zij een eigen webshop starten. In het eerste jaar maak je niet direct omzet. Loondienst biedt daarom zekerheid, omdat je elke maand nog een vast inkomen blijft ontvangen. Als jouw webshop eenmaal wat beter loopt kun je ervoor kiezen om minder te gaan werken en meer tijd te stoppen in jouw onderneming. Op het moment dat jij er meer tijd in steekt is er een grotere kans dat jij zult groeien!

Met een online webshop kun je jouw droombaan inrichten. Je kunt elke dag doen wat jij het allerleukste vindt en op het moment dat het jou uitkomt. Een eigen webshop geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Je kunt werken vanuit huis of buiten de deur! Dit hangt er vanaf wat voor soort producten jij verkoopt! Dus wil jij af van een 9 tot 17 uur baan? Maak dan van jouw passie je werk!

Een online webshop biedt veel voordelen voor jouw klanten. Zij kunnen zelf een gewenst moment kiezen om iets te kopen. Klanten hoeven er niet de bank voor af en wordt ook nog een thuis bezorgd. Tevens, ben je 24/7 bereikbaar en kunnen klanten altijd bij jou terecht. Zij hebben niet meer te maken met openingstijden.

Wat kost het starten van een webshop?

Een webshop starten hoeft niet duur te zijn. Een aantal webshop software aanbieders bieden dit zelfs gratis aan. Als startende ondernemer begin je klein en hoef je geen extra kosten apart te zetten om jouw voorraad op te slaan. Pas wanneer jouw webshop gaat lopen en je voorraad slinkt kun je opnieuw gaan inkopen.

Heb jij al een fysieke winkel?

Het kan ook zo zijn dat je al een winkel hebt en deze wilt ondersteunen met een online webshop. On- en offline is de gouden combinatie, ze hebben beide zo hun voordelen. Tijdens corona hebben veel fysieke winkeleigenaren een overstap gemaakt om dit te combineren. Met een online webshop kun je een veel groter bereik behalen en het helpt je om je klantenbestand uit te breiden. Je bereikt een doelgroep die interesse heeft in jouw producten en waarbij het afstand technisch niet handig is om naar de winkel te komen, maar lekker online te bestellen.

 

Verdien jij al je geld met jouw passie? Wacht niet te lang en ga het gewoon eens doen!! Het maakt niet uit welke producten je verkoop, als het maar iets is wat jij het allerleukste vindt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *